Call of Duty: Mobile 10. Sezonun ayrıntıları 4. yıl dönümü etkinliğiyle birlikte açıklandı - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Call of Duty: Mobile 10. Sezonun ayrıntıları 4. yıl dönümü etkinliğiyle birlikte açıklandı - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri
Ayrıca genel listemizde Call of Duty gibi daha fazla oyun bulabilirsiniz en iyi FPS oyunları şu anda oynamaya hazır en iyi ücretsiz oyunlar

Oyuncular Saldıran veya Savunan rolünü üstlenebilirler: İlki, tüm hedef noktalarını ele geçirip geçerek oyunu kazanabilir, ikincisi ise rakip takımın bunu yapmasını engellemelidir Yani oyunun dördüncü yıl dönümüne büyük önem verilecek Oyuncular birlikte takılabilir, NPC’lerle etkileşime girebilir ve dart gibi mini oyunlara katılabilir ve oyuncuların hedeflerine ulaşmak için farklı uçan kaykaylar arasında atlama yapmalarını sağlayan bir oyun olan ‘atlamaya devam et’ oyununa katılabilir Görev Çağrısı: Modern Savaş 3 (çok oyunculu ve Zombiler ile) başlıyor

Tesadüfen bu, PC’nin tam sürümünün ön yüklemesiyle aynı gün Sezon – Dördüncü Yıldönümü, 8 Kasım Çarşamba günü saat 19:00 ET / 16:00 PT / 23:00 GMT / 10:00 AEDT’de başlayacak

Özetlenen bir gönderi üzerinde Görev çağrısı blog, Sezon 10 – Dördüncü Yıldönümü’nde oyuncular tamamen yeni Ground War: Breach moduna girebilecekler Dijital PC versiyonunun ön siparişini vermiş olanlar için Modern Savaş 3, kampanya erken erişimi bugün başlıyor (2 Kasım), sakın kaçırmayın

Bir kuruş maliyeti olmayan, oynayacak daha fazla oyun arıyorsanız, listemize göz atmayı unutmayın

Aksi takdirde dördüncü yıl dönümü aynı zamanda The Club’ın boks ringi ve dans pisti gibi yepyeni içeriklerle geri dönüşü anlamına da geliyor

Call of Duty: Mobil10 Tanklar ve helikopterler dahil farklı araçlar da kullanılabilir sezonu (2023 versiyonu) çok yakında ve lansmanından önce oyuncuların neler bekleyebileceğine dair bir dizi ayrıntı açıklandı için sıfırdan inşa edildi Kod: Mobil16v16 modu, aksiyon için özel olarak oluşturulmuş Memnos Adası haritasında gerçekleşir

10